Warmasti kotimainen veto piipussa

 

Hormit

KM-hormi toteuttaa ammattitaidolla vaativatkin kohteet. Kaikki laadukkaat kevythormimme valmistetaan mittatilaustyönä. Pyydä tarjous tai tule käymään myymälässämme, niin etsitään paras ratkaisu teidän kotiinne. KM-hormit ovat yhteensopivia kaikkiin tulisijoihin, valmistajasta riippumatta. KM-hormi sopii myös saneerauskohteisiin.


KM-hormin sisäputki tehdään kotimaisen valmistajan 1,25 mm paksuisesta ruostumattomasta teräsputkesta. Lain edellyttämä minimi on 0,6mm. KM-hormin vahvempi sisäputki lisää paloturvallisuutta jo pelkän vahvuutensa takia, mutta tekee siitä samalla pitkäikäisemmän. Asennusohjeen mukaisesti asennetulle hormille on myönnetty CE-hyväksyntä sekä annamme sille 10 vuoden takuun. Normaalissa takkakäytössä annamme sisäputkelle 15 vuoden takuun.


KM-hormin asennus on vaivatonta ja tukeva ja turvallinen rakenne mahdollistaa pitkätkin jaksot ilman ylimääräisiä vaakasaumoja ja tukia. Tämä tuo myös esteettistä lisäarvoa kohteissa, jossa hormia jää paljon näkyviin. KM-hormin värivaihtoehdot ovat laajat, pyrimme toteuttamaan asiakkaan erikoisemmatkin toiveet.